Hak ettiği değeri görmeyen yabancı diziler

 Hak ettiği değeri görmeyen dizileri sizler için bir araya getirdik.Görüşlerinizi ve dizi önerilerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.


ELEMENTARY

(İlk sezon seyirci ortalaması:10.65 milyon  Son sezon seyirci ortalaması:5.812 IMDB puanı:7.9)
13 milyonun üzerinde bir seyirciyle başlayan sezonlar ilerledikçe devamlı seyirci kaybeden Elementary, Sherlock Holmes'ün maceralarını günümüze uyarlıyor.Karakterlere kendine has bir yorum getiren dizi CBS kanalının şu anda yayınladığı diziler arasında en düşük reytinglere sahip.

REIGN

(İlk sezon seyirci ortalaması:1.57 milyon  Son sezon seyirci ortalaması:1.038 IMDB puanı:7.6)
İskoç Kraliçesi Mary’nin gençlik yıllarını konu edinen dizi oldukça düşük bir izleyici sayısına sahip.CW kanalının ortalam reytinglerinin altında kalan dizi bize göre daha yukarıda olmalı.

ELI STONE

(İlk sezon seyirci ortalaması:8.09 milyon Son sezon seyirci ortalaması:5.28 milyon IMDB puanı:7.7)
Eli Stone adlı bir avukatın gelecekten kesitler görmesi ve bu görüntülerdeki davaları kabul edip çözmeye çalışmasını konu edinen dizi 2 sezonun ardından iptal edildi.

SCREAM QUEENS
Scream Queens TV show on FOX: ratings (cancel or renew?)
(İlk sezon seyirci ortalaması:2.788 milyon IMDB puanı:7.2)
Wallace Üniversitesi'ndeki Kappa öğrenci kulübünde işlenen cinayetleri eğlenceli bir dille anlatan dizi FOX kanalındaki en düşük reyting oranlarından birine sahip.



GOTHAM
Gotham TV show on FOX: ratings (cancel or renew?)
(İlk sezon seyirci ortalaması:6.10 milyon Son sezon seyirci ortalaması:4.13 milyon IMDB puanı:8.0)
Batman'in öncesinde Gotham'ın nasıl bir şehir olduğunu anlatan dizide James Gordon'ı başkarakter olarak izliyoruz.

THE GRINDER
The Grinder TV show on FOX: ratings (cancel or renew?)
(İlk sezon seyirci ortalaması:2.520 milyon IMDB puanı:7.2)
Bir televizyon dizisinde avukatı canlandıran Dean Sanderson'ın insanların hayatını değiştiren gerçek işler yapma isteği üzerine diziyi bırakıp gerçek bir avukat olmaya çalışmasını konu alan dizi Scream Queens gibi FOX'un en düşük reytinglerinden birine sahip.Arada basmakalıp esprileri olsa da Rob Lowe'un oyunculuğu görülmeye değer.

SELFIE

(İlk sezon seyirci ortalaması:3.78 milyon IMDB puanı:7.2)
Sosyal medya platformlarında oldukça fazla takipçisi olan Eliza Dooley'in gerçek hayatta çok az arkadaşı olduğunu görüp yardım için pazarlama uzmanı Henry Higgins'e danışmasını konu alan dizi düşük reytingleri nedeniyle iptal edildi.

1 yorum:

Aji Bajara ford Fusion Titanium for Sale
Description. seiko titanium watch This exquisite ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic titanium necklace mens ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic titanium mesh ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic burnt titanium ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic ceramic mens black titanium wedding bands ceramic ceramic

Reply

Yorum Gönder