Bilgisayarlar için Çıkan En Güzel Zombi Oyunları


  Bugün bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz en güzel zombi oyunlarından bahsedeceğiz.Birden fazla oyunu bulunanların Metacritic skoru en yüksek oyunlarını listemize dahil ettik.Eksik olduğunu düşündüğünüz oyun varsa lütfen yorumlarda bildirin.İyi okumalar!


Dying Light(Metacritic puanı(pc):87)
Parkur ve zombileri bir araya getiren oyun basit hikayesine rağmen görselliği ve oynanışıyla son zamanların en başarılı zombi oyunu.


State of Decay(Metacritic puanı(pc):79)

Oyunda salgın sebebiyle giriş ve çıkışların engellendiği kasabadan kaçmaya çalışıyoruz.İyi yanları ana karakteriniz öldüğünde yerine grubunuzdan başka biriyle devam etmeniz gerekiyor, zombi çeşitliliği var.Grafikler ortalama, seslendirmeyse sürekli kendini tekrar ediyor.1. yıla özel çıkan içinde ek paketleri de barındıran sürümüne göz atabilirsiniz.

How to Survive(Metacritic puanı(pc):60)
İzometrik kamera açısını kullanan oyunda amacımız salgından uzaklaşmak.Oyunun iyi yönleri zombi çeşitleri,craft sistemi, esprili içeriği.Oyunun en büyük eksisi kendini sürekli tekrar etmesi.

Dead Island(Metacritic puanı(pc):80)
Oynaması keyifli, craft sistemi var, farklı zombi türleri içeriyor, görselliği güzel ama görev çeşitliliği oyunda yok.Sürekli aynı şeyleri tekrarladığımız oyunda amacımız zombilerin istila ettiği adadan kaçmak.

Dead Rising 2(Metacritic puanı(pc):78)

Serinin son oyunu Dead Rising 3 ekranda bir karede en çok düşman barındıran oyun unvanına sahip.Oyunun artıları geniş silah yelpazesi, harika görselliği, görev çeşitliliği ve eğlenceli oynanışı.Zombilere karşı hayatta kalmaya çalışacağınız oyun size oldukça eğlenceli saatler yaşatacaktır.

Resident Evil 5(Metacritic puanı(pc):86)
Zombi oyunları denildiğinde ilk akla gelen oyun muhtemelen Resident Evil olur.1996 yılından beri oyun piyasasında varlığını sürdüren seri, yeni oyunları aksiyona kaydığı için eleştirilse bile kesinlikle en iyi zombi oyunlarının başında geliyor.

Left 4 Dead(Metacritic puanı(pc):89)

Hikaye yerine multiplayera odaklanmayı tercih eden L4D, bu konuda oldukça başarılı bir iş çıkarıyor.Dört kişilik bir ekiple zombilere karşı mücadele verdiğimiz oyun oldukça zevkli.

The Walking Dead(Metacritic puanı(pc):89)

Oynanış yerine hikaye odaklı bir oyun olan The Walking Dead'i sevmiyorsanız muhtemelen macera türünü ya da bölüm bölüm çıkış yapan oyunların tamamını sevmiyorsunuzdur.Çünkü The Walking Dead hikaye anlatımında son zamanların en başarı oyunlarından.Birçok yılın oyunu ödülü bulunan oyunu şiddetle tavsiye ediyoruz.


Bilgisayarlar için en çıkmış en iyi zombi oyunları bizce böyle.Indie oyunlardan eklemek istedikleriniz olabilir çünkü çoğunu deneme şansı bulamadım.Eğer konsol sahibiyseniz The Last of Us,Red Dead Redemption:Undead Nightmare oyunlarını deneyebilirsiniz.

Yorum Gönder